Over ons

SVE Group is een professionele speler in de Nederlandse commerciële vastgoedmarkt met als credo: rekenen, durven en doen.

SVE Group besteedt grote zorg aan het selecteren van haar proposities en is mede onderscheidend in haar pragmatische aanpak en snelle acteren.

De portefeuille van SVE Group bestaat uit ca. 70 locaties door heel Nederland met diverse projecten in woonzorg ontwikkelingen (40%), kantoren en logistiek (15%), winkels (15%) en grondposities ten behoeve van woningbouw (30%). De scope van SVE Group richt zich bij voorkeur op grootschalige projecten met een bandbreedte vanaf EUR 4 – 25 miljoen, waarbij er door ontwikkeling meerwaarde wordt gecreëerd in het onroerend goed.

SVE Group houdt kantoor in Loosdrecht en werkt met een vast team.

Daarnaast werkt SVE Group samen met een team van externe professionals waaronder architectenbureau Mulderblauw, De Clercq Advocaten en Notariaat, diverse vastgoedadviseurs en -beheerders.

Bekijk hier het gehele team van SVE Group.

Sjan van Ettekoven

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

Dirk Simons

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Sluiten

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

De SVE Group is opgericht door Sjan van Ettekoven en komt voort uit S. van Ettekoven Holding. Zijn passie is ontstaan door de dynamiek en veelzijdigheid van de vastgoedmarkt. Sjan begon zijn carrière in het familiebedrijf Slagerij Chateau Briand in Hilversum en werd eigenaar van een tweetal grote vleesverwerkende bedrijven. Sjan staat bekend om zijn no-nonsens aanpak, snel schakelen, oog voor kwaliteit, langdurige relaties en vertrouwen. Binnen de SVE Group is Sjan naast Algemeen Directeur primair actief in de acquisitie en dispositie.

Sluiten

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Dirk begon zijn carrière als timmerman en werkplaatstimmerman bij een aannemersbedrijf in de vechtstreek. In de jaren daarna heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden als werkvoorbereider en calculator binnen dezelfde onderneming. In 2009 is hij gestart als zelfstandig ondernemer in de aannemerij en heeft hierdoor kennis en expertise opgedaan in de bouw en ontwikkeling. Dirk heeft zich in 2017 aangesloten bij SVE Group en staat bekend om zijn oog voor ontwikkelingen, financieel inzicht en onvermoeibaar opportunisme. Binnen SVE Group is Dirk verantwoordelijk voor projectontwikkeling, acquisitie en dispositie.

Sluiten

Yvette Frey

Vastgoedadviseur

Yvette begon haar carrière bij CBRE Amsterdam op de afdeling Asset Services. Na 6 jaar is zij haar haar carrière voort gaan zetten bij Spring Real Estate op de afdeling Capital Markets en is ze sinds 2019 werkzaam bij SVE Group als vastgoedadviseur.

Sluiten

Bob Renee

Technisch Directeur

Bob Renee is sinds december 2021 werkzaam voor de SVE Group als technisch directeur en focust zich op grootschalige herontwikkelingsvraagstukken. Bob was hiervoor 30 jaar werkzaam bij Slavenburg Bouw.