In de wijk Bilgaard in Leeuwarden komt op de locatie van de Adelaarkerk aan de Jokse een zorgcentrum met in totaal 67 zorgwoningen, 2 huiskamers en ondersteunende functies.

De opzet van het plan betreft een alzijdig gebouw zodat er op deze markante positie voorkanten in alle richtingen ontstaan. De afronding van alle hoeken benadrukt de bijzondere stedenbouwkundige positie en is tevens een verwijzing naar de organische vormen van de Adelaarkerk. Aan deze oostzijde tegenover de massa van de appartementen is het gebouw vier bouwlagen hoog, terwijl aan de westzijde het gebouw aftrapt om zo een prettige aansluiting te vinden bij de eengezinswoningen aan die zijde. Het gebouw heeft een patio waar de dagbestedingsruimte en de toegangen tot de zorgwoningen aan grenzen. De 2 huiskamers op de begane grond hebben ieder een tuin grenzend aan De Jokse. De entrees zijn gesitueerd op posities waar daarvoor voldoende ruimte is; aan de zuidzijde aan Ludinga en aan de noordzijde grenzend aan de parkeerplaatsen.  

In de gevelopbouw is gekozen voor een horizontale belijning die de zachte vormen van het gebouw benadrukt. Qua materialisering is gekozen voor duurzame, mooi verouderende materialen; baksteen voor de gevelbanden en verduurzaamd hout voor de paneelinvulling tussen de kozijnen.

 

Met dit plan komt er weer een duidelijk perspectief op een levendige invulling van het al zo lang leegstaande kavel aan De Jokse.

Het gehele team van SVE Group.

Sjan van Ettekoven

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

Dirk Simons

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Yvette Frey

Yvette Frey

Vastgoedadviseur

Sluiten

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

De SVE Group is opgericht door Sjan van Ettekoven en komt voort uit S. van Ettekoven Holding. Zijn passie is ontstaan door de dynamiek en veelzijdigheid van de vastgoedmarkt. Sjan begon zijn carrière in het familiebedrijf Slagerij Chateau Briand in Hilversum en werd eigenaar van een tweetal grote vleesverwerkende bedrijven. Sjan staat bekend om zijn no-nonsens aanpak, snel schakelen, oog voor kwaliteit, langdurige relaties en vertrouwen. Binnen de SVE Group is Sjan naast Algemeen Directeur primair actief in de acquisitie en dispositie.

Sluiten

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Dirk begon zijn carrière als timmerman en werkplaatstimmerman bij een aannemersbedrijf in de vechtstreek. In de jaren daarna heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden als werkvoorbereider en calculator binnen dezelfde onderneming. In 2009 is hij gestart als zelfstandig ondernemer in de aannemerij en heeft hierdoor kennis en expertise opgedaan in de bouw en ontwikkeling. Dirk heeft zich in 2017 aangesloten bij SVE Group en staat bekend om zijn oog voor ontwikkelingen, financieel inzicht en onvermoeibaar opportunisme. Binnen SVE Group is Dirk verantwoordelijk voor projectontwikkeling, acquisitie en dispositie.

Sluiten

Yvette Frey

Vastgoedadviseur

Yvette begon haar carrière bij CBRE Amsterdam op de afdeling Asset Services. Na 6 jaar is zij haar haar carrière voort gaan zetten bij Spring Real Estate op de afdeling Capital Markets en is ze sinds 2019 werkzaam bij SVE Group als vastgoedadviseur.

Sluiten

Bob Renee

Technisch Directeur

Bob Renee is sinds december 2021 werkzaam voor de SVE Group als technisch directeur en focust zich op grootschalige herontwikkelingsvraagstukken. Bob was hiervoor 30 jaar werkzaam bij Slavenburg Bouw.