Stationsplein 75 te Den haag

Het voormalige Groot Belastingkantoor aan het Stationsplein in Den Haag wordt herontwikkeld tot een gemengd complex met bedrijfsruimten op de begane grond en studentenwoningen op de verdiepingen. Voor de studentenhuisvesting wordt onderscheid gemaakt tussen 352 units met een reguliere woonfunctie en 115 units met een verblijfsfunctie, zijnde short stay units / hotelkamers voor studenten. Op de eerste tot en met vijfde verdieping bevinden beide functies zich gezamenlijk op één verdieping. Op de zesde tot en met negende verdieping komen alleen reguliere studentenwoningen. De short stay units op de onderste verdiepingen rondom patio’s in de kern van het gebouw. Vanwege onvoldoende daglichttoetreding zijn deze units niet geschikt voor reguliere huisvesting, maar een short stay invulling voldoet aan alle eisen. De studentenunits, zowel regulier als logies, variëren in grootte van 18 m² tot 47 m². Het merendeel van de units is tussen de 18 m² en 25 m² groot. Alle units zijn volledig zelfstandig met eigen badkamer en keuken. Zowel op de 4e verdieping als op de 8e verdieping is een gemeenschappelijke buitenruimte aanwezig. De begane grond van het gebouw blijft behouden. Verdiepingen één tot en met zeven worden bouwkundig aangepast. Ook worden de gevels volledig vervangen en vernieuwd om aan de laatste eisen te voldoen. Het gebouw krijgt minimaal energielabel A++. In de onderbouw van het gebouw is een fietsenberging en parkeergarage met ruimte voor 29 auto’s. Hiervan zijn er al 6 bestemd voor medewerkers van Albert Heijn.

Het gehele team van SVE Group.

Sjan van Ettekoven

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

Dirk Simons

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Sluiten

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

De SVE Group is opgericht door Sjan van Ettekoven en komt voort uit S. van Ettekoven Holding. Zijn passie is ontstaan door de dynamiek en veelzijdigheid van de vastgoedmarkt. Sjan begon zijn carrière in het familiebedrijf Slagerij Chateau Briand in Hilversum en werd eigenaar van een tweetal grote vleesverwerkende bedrijven. Sjan staat bekend om zijn no-nonsens aanpak, snel schakelen, oog voor kwaliteit, langdurige relaties en vertrouwen. Binnen de SVE Group is Sjan naast Algemeen Directeur primair actief in de acquisitie en dispositie.

Sluiten

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Dirk begon zijn carrière als timmerman en werkplaatstimmerman bij een aannemersbedrijf in de vechtstreek. In de jaren daarna heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden als werkvoorbereider en calculator binnen dezelfde onderneming. In 2009 is hij gestart als zelfstandig ondernemer in de aannemerij en heeft hierdoor kennis en expertise opgedaan in de bouw en ontwikkeling. Dirk heeft zich in 2017 aangesloten bij SVE Group en staat bekend om zijn oog voor ontwikkelingen, financieel inzicht en onvermoeibaar opportunisme. Binnen SVE Group is Dirk verantwoordelijk voor projectontwikkeling, acquisitie en dispositie.

Sluiten

Yvette Frey

Vastgoedadviseur

Yvette begon haar carrière bij CBRE Amsterdam op de afdeling Asset Services. Na 6 jaar is zij haar haar carrière voort gaan zetten bij Spring Real Estate op de afdeling Capital Markets en is ze sinds 2019 werkzaam bij SVE Group als vastgoedadviseur.

Sluiten

Bob Renee

Technisch Directeur

Bob Renee is sinds december 2021 werkzaam voor de SVE Group als technisch directeur en focust zich op grootschalige herontwikkelingsvraagstukken. Bob was hiervoor 30 jaar werkzaam bij Slavenburg Bouw.