STRIJKVIERTEL – UTRECHT

Alle units
zijn verkocht

Welkom bij de bedrijfsruimtes van Strijkviertel in Utrecht.

Alle bedrijfsruimtes hebben een begane grond en eerste verdieping en zijn 6 meter breed (bruto). In gebouw 1 zijn de units circa 10 meter diep, in gebouw 2 circa 14 meter diep en in gebouw 3 circa 12 meter diep. De begane grond heeft een vrije hoogte van maarliefst  4,7 meter. Iedere unit heeft 2 parkeerplaatsen.

Bedrijventerrein Leidsche Rijn – Rijnvliet

Bedrijventerrein Strijkviertel is een dynamische bedrijfsomgeving en huisvest een gevarieerd aanbod aan bedrijven van groot tot klein. Denk o.a. het Albert Heijn Online Home Center De Meern, aannemingsbedrijven, schadeherstel bedrijven, IT, horeca en automotive.

Ligging ten noorden van de Strijkviertelplas en ten westen van de nieuwe woonwijk Rijnvliet in Utrecht. Vanaf de A2, afrit 8-Utrecht-Papendorp rijdt u binnen 6 minuten het bedrijvenpark Strijkviertel op. Vanaf de A12, afrit 15-De Meern zijn de bedrijfsruimtes ook binnen 6 minuten bereikbaar. Ook met het openbaar vervoer is Strijkviertel uitstekend te bereiken.

Informatie en aanmelden via de website: https://strijkviertel.nu/.

Sluiten

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

De SVE Group is opgericht door Sjan van Ettekoven en komt voort uit S. van Ettekoven Holding. Zijn passie is ontstaan door de dynamiek en veelzijdigheid van de vastgoedmarkt. Sjan begon zijn carrière in het familiebedrijf Slagerij Chateau Briand in Hilversum en werd eigenaar van een tweetal grote vleesverwerkende bedrijven. Sjan staat bekend om zijn no-nonsens aanpak, snel schakelen, oog voor kwaliteit, langdurige relaties en vertrouwen. Binnen de SVE Group is Sjan naast Algemeen Directeur primair actief in de acquisitie en dispositie.

Sluiten

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Dirk begon zijn carrière als timmerman en werkplaatstimmerman bij een aannemersbedrijf in de vechtstreek. In de jaren daarna heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden als werkvoorbereider en calculator binnen dezelfde onderneming. In 2009 is hij gestart als zelfstandig ondernemer in de aannemerij en heeft hierdoor kennis en expertise opgedaan in de bouw en ontwikkeling. Dirk heeft zich in 2017 aangesloten bij SVE Group en staat bekend om zijn oog voor ontwikkelingen, financieel inzicht en onvermoeibaar opportunisme. Binnen SVE Group is Dirk verantwoordelijk voor projectontwikkeling, acquisitie en dispositie.

Sluiten

Yvette Frey

Vastgoedadviseur

Yvette begon haar carrière bij CBRE Amsterdam op de afdeling Asset Services. Na 6 jaar is zij haar haar carrière voort gaan zetten bij Spring Real Estate op de afdeling Capital Markets en is ze sinds 2019 werkzaam bij SVE Group als vastgoedadviseur.

Sluiten

Bob Renee

Technisch Directeur

Bob Renee is sinds december 2021 werkzaam voor de SVE Group als technisch directeur en focust zich op grootschalige herontwikkelingsvraagstukken. Bob was hiervoor 30 jaar werkzaam bij Slavenburg Bouw.