Opnieuw zijn wij ontzettend trots op onze financiële en sportieve prestaties die geleverd zijn op 6 september jl. Samen met twintig collega’s van Borghese Real Estate, COD en Pleijsier Bouw hebben wij geklommen voor het goede doel.

Aanvankelijk zouden we de ‘Passo dello Stelvio’ beklimmen. Dat is een bergpas in het noorden van Italië en met zijn 2.758 meter de hoogste pas in Italië. Door vallend gesteente en forse sneeuwval was de berg voor iedereen afgesloten. Als alternatief hebben we de berg die leidt tot het meer van Cancano omhoog gefietst en gelopen. Onder barre weersomstandigheden hebben alle collega’s de top bereikt!

Het totaalbedrag van deze actie, opgehaald door alle fietsers en wandelaars, staat op €164.340,- en gaat in zijn totaliteit naar Stichting Pim. Het voorlopige totaalbedrag van Borghese, COD en Pleijsier Bouw staat op €32.298,- en nog steeds krijgen wij donaties binnen! Wij zijn trots op dit bedrag, maar zeker ook op de steun die we krijgen van onze relaties.

Wij doneren 50% van het door ons opgehaalde bedrag aan Stichting PIM die zich inzet voor jongeren met een meervoudige beperking om zelfstandig te kunnen wonen en/of een dagprogramma te kunnen volgen. En wij doneren 50% aan het Ronald McDonald Kinderfonds die zich inzet voor ouders van ernstig zieke kinderen om deze zo dicht mogelijk in de buurt van hun kind te laten verblijven.

Wij willen de sponsoren die hier een steentje aan hebben bijgedragen enorm bedanken!!

Het was voor ons als team een zeer bijzondere ervaring en wij hopen dat we volgend jaar met z’n allen een soortgelijke uitdaging aan kunnen gaan!

Sluiten

Sjan van Ettekoven

Algemeen directeur

De SVE Group is opgericht door Sjan van Ettekoven en komt voort uit S. van Ettekoven Holding. Zijn passie is ontstaan door de dynamiek en veelzijdigheid van de vastgoedmarkt. Sjan begon zijn carrière in het familiebedrijf Slagerij Chateau Briand in Hilversum en werd eigenaar van een tweetal grote vleesverwerkende bedrijven. Sjan staat bekend om zijn no-nonsens aanpak, snel schakelen, oog voor kwaliteit, langdurige relaties en vertrouwen. Binnen de SVE Group is Sjan naast Algemeen Directeur primair actief in de acquisitie en dispositie.

Sluiten

Dirk Simons

Directeur ontwikkeling & realisatie

Dirk begon zijn carrière als timmerman en werkplaatstimmerman bij een aannemersbedrijf in de vechtstreek. In de jaren daarna heeft hij zich voornamelijk bezig gehouden als werkvoorbereider en calculator binnen dezelfde onderneming. In 2009 is hij gestart als zelfstandig ondernemer in de aannemerij en heeft hierdoor kennis en expertise opgedaan in de bouw en ontwikkeling. Dirk heeft zich in 2017 aangesloten bij SVE Group en staat bekend om zijn oog voor ontwikkelingen, financieel inzicht en onvermoeibaar opportunisme. Binnen SVE Group is Dirk verantwoordelijk voor projectontwikkeling, acquisitie en dispositie.

Sluiten

Yvette Frey

Vastgoedadviseur

Yvette begon haar carrière bij CBRE Amsterdam op de afdeling Asset Services. Na 6 jaar is zij haar haar carrière voort gaan zetten bij Spring Real Estate op de afdeling Capital Markets en is ze sinds 2019 werkzaam bij SVE Group als vastgoedadviseur.

Sluiten

Bob Renee

Technisch Directeur

Bob Renee is sinds december 2021 werkzaam voor de SVE Group als technisch directeur en focust zich op grootschalige herontwikkelingsvraagstukken. Bob was hiervoor 30 jaar werkzaam bij Slavenburg Bouw.